Vloeren

Multiplanken / Duoplanken / Lamelparket / Meerlaags Parket

Wij zijn al jaren producent en leverancier van Multiplanken en iedere afmeting en behandeling. Een multiplank is een volwaardig houten product en dus niet te vergelijken met laminaat. Multiplank, ook wel Lamelparket of Duoplank genoemd, is nog steeds het meest innovatieve product onder de houten vloeren. Een multiplank vloer, de naam zegt het eigenlijk al, is een houten vloer die uit meerdere lagen hout opgebouwd is. Het grote voordeel is dat door verlijming van de lagen, de werking tot een minimum beperkt wordt. Hierdoor heeft uw vloer dezelfde uitstraling als een massieve houten vloer, maar is de natuurlijke werking van het hout zeer gering.

Door de geringe werking, maakt dit de multiplank zeer geschikt als houten vloer in combinatie met vloerverwarming en/of vloerkoeling. Onze vakmensen hebben hier jarenlang ervaring mee. Ook de afwerking, behandelen en het plaatsen van plinten, kunnen wij voor u verzorgen. Het is natuurlijk ook mogelijk je multiplank vloer zelf te leggen.

Wij geven je dan graag tips en advies mee. We denken mee over de in uw situatie de beste manier van leggen en behandelen. Welke ondervloer, eventuele voorstrijkmiddelen en egalisatielagen en de juiste lijm en onderhoudsmiddelen.

Massieve Vloerplanken
Wij leveren vloerplanken van 20 mm dik, verkrijgbaar in een aantal verschillende breedtematen variërend van 7 tot 24 cm breed. Onze vloerplanken zijn aan 4 zijden voorzien van een mes en groef verbinding, waardoor het leggen van uw vloer moeiteloos verloopt. Het is zelfs mogelijk uw planken compleet behandeld bij u aan te leveren. Denk hierbij aan het borstelen, roken en trommelen van uw planken. Ook kunnen wij uw vloer afwerken met verschillende kleuren lak of olie waardoor uw vloer de uitstraling krijgt die u wilt. 

Onze vloerplanken zijn verkrijgbaar in verschillende houtsoorten: 
o.a. Eiken, Beuken, Essen, Grenen, Esdoorn / Maple en Kastanje. 
Andere houtsoorten zijn ook mogelijk. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Parket
Naast de productie van massieve vloerplanken en multilaags planken maken wij ook Bourgogne parket (Tapis). Dit zijn parketplanken van 6 mm dik die vast gelegd worden. We kunnen stroken leveren van verschillende lengtes (voor in wildverband) maar we werken ook met vaste maten waardoor het mogelijk is om een visgraat, hongaarse punt of ander motief in uw vloer te leggen.

Laminaat
Naast de houten vloeren, multiplanken en parket verkopen wij ook een groot assortiment laminaat. Ook hier heeft u alle keus, verschillende maten, kleuren en designs. 
Wij leveren kwaliteitslaminaat tegen zeer scherpe prijzen.Voor bedrijfsmatige projecten maar ook voor particulieren. Heeft u vragen over ons laminaat of onze legprijzen, dan kunt u natuurlijk contact met ons opnemen. Of kom eens kijken in onze showroom.

Wij leveren  laminaat van diverse merken en zijn officiele dealer van Douwes Dekker Vloeren.

Kijk voor prijzen en aanbiedingen in onze webshop
 

PVC Vloeren
Wij leveren en plaatsen ook Douwes Dekker PVC vloerdelen.  Voor prijzen kijk in onze webshop
 

Meer informatie

Voor meer informatie over de houtzagerij, ons productieproces en wat wij allemaal voor u kunnen betekenen kunt u hier onze bedrijfsfilm bekijken.